Kamis, 24 Januari 2013

I just can’t live a lie


When your mouth is can’t told what you meant…
When your mind is trying to hiding something…
When everything is messed up…
And now you just wanna run away from this reality.

            In time, when you’re not alone. Maybe you can  hiding your true feeling from something that make you in feeling blue. And that’s look very okay, then you just think ‘you can through it’ but…
When you’re alone… who knows what you’re thinking about.
Thinking this life isn’t fair…
Thinking your life isn’t precious again…
Thinking about when you dump someone’s heart, for the bastard one!
And now you just eat that regret.

Every people in this world are can’t live a lie like me, I meant I’m sure that they’re have ever lived a lie also… okay, this word is under-controlled.

            Forget it all, or you regret it everyday…. No, this words are not too you. But this is what I’m thinking now.
Bye.


Minggu, 13 Januari 2013

Icha, this is your Sunday…


 I’ve surprised this Sunday by Kokoh’s arrived from Makassar to Manado. Icha nelpon dan dia nyuruh gw keluar asrama, pas gw ke luar dan masuk ke mobilnya, ternyata her lovely boyfriend Kokoh datang kesini… wahhh seneng banget, surprise nya berhasil..

We have lunch together at Pondok Kelapa restaurant. Ketawa-ketawa seru-seruan bareng mereka, terutama kedua mempelai (loh pasangan maksudnya) bikin moment pertama mereka bertemu jadi sangat berkesan.


so sweet you both

itadakimas





Sebagai ‘makcomblang’ mereka gw turut bahagia, semoga mereka berdua langgeng ampe nenek kakek..

Setelah kenyang, gw dan vie nyumbang lagu buat pertemuan mereka berdua dan buat si birthday girl ‘Icha’ seru banget… ini juga pertama kali nya duet ama vie di depan umum X_X hahahaha
duet

maut :D

What a great Sunday !! I’m very excited :*
Thank you so much for Kokoh, wish you the best Icha… langgeng yah kalian berdua we love you…










Namaste.

Welcome my fifth semester


            Setelah lumayan melewati masa-masa liburan yang sedikit galau dan suramm, haha tapi tetep bisa senyum (harus dong). Dan masuk lah di semester ke 5, dengan temen kamar yang baru orang-orangnya seru dan rame (:

Karena semuanya pada baru nih tahun 2013, jadi gw bikin suasana kamar yang baru (suasana wilayah kasur, maksudnya). Seperti ini  nih suasana nya…
tampak depan

tampak samping

quote

my name

schedule
Gambar-gambar dari majalah ini bertujuan ‘motivasi dan semangat’ yang baru, biar banyak inspirasinyaa :D


 
Suasana baru, semangat baru, melahirkan inspirasi baru…

Namaste.

Kamis, 03 Januari 2013

The One


Who is can go along way in a tribulation days without the one important in his life?
Who is can still breathing in his locked room without the one ventilation in his room?
The one…
Still many things, for “the one” that you need it everyday…
“the one” that you don’t wanna lose it…
“the one” that you can’t live without it…
“the one” that you ever planned many things together with you…
“the one” that you used to be laughed with…
“the one” that you used to be in loved with…
“the one” that you (maybe) trying to forget…

Remember all of that moments, but you try to erase it out from your head.
Regretting all of what happened, wanna rejecting the past.
Running as far as you can, but you stucked in it.

Can you deny it?
Just you and God who know it.

“The One”

Peace out, Namaste.